AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahalle yangını görmek

Kahve falında mahalle yangını görmek

Kahve falında mahalle yangını görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hem de zengin biri olacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, verimliliğinin de artacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında mahalle yangını gördüyseniz:

  • İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir.

Kahve falında mahallede yangın çıktığını görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında mahallede yangın görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında mahalle yangını görmek neşenin yerine geleceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine inanılır.

Kahve falında mahallede kalabalık görmek iyi habere, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkılmış mahalle görmek aile saadetinin artacağına, harama göz dikmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski mahalleni görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında eski mahalleyi görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına işaret eder.

Kahve falında mahalle fırını görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir