AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahallede kalabalık görmek

Kahve falında mahallede kalabalık görmek

Kahve falında mahallede kalabalık görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında mahallede kalabalık gördüyseniz:

  • Bir yatırım size güvenli görünse bile, kendi payınıza düşen kısmı iki kere incelemenizde fayda var.

Kahve falında mahallede kalabalık görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, büyük işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında eski bir mahalle görmek günahlara, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık mahalle görmek sıkıntıların sona ereceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında eski oturduğu mahalleyi görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet eder.

Kahve falında çingene mahallesine gitmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çingene mahallesi görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında mahallenin yıkıldığını görmek yeni bir eve taşınacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mahalle bakkalını görmek zahmete ve çileye düşeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir