AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahallede yangın görmek

Kahve falında mahallede yangın görmek

Kahve falında mahallede yangın görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hayatın düzene gireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında mahallede yangın gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara katılmanız veya uzun zamandır gitmediğiniz yerlere gitmeniz eski bir tanıdıkla yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında mahallede yangın görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahallede yangın çıktığını görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına tabir olunur.

Kahve falında mahalle yangını görmek hayatının düzene gireceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çingene mahallesi görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet eder.

Kahve falında gecekondu mahallesi görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet eder.

Kahve falında mahalle kavgası görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mahallede yürümek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına alamet eder.

Kahve falında mahallede kaybolmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir