AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağara ev görmek

Kahve falında mağara ev görmek

Kahve falında mağara ev görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yüksek diploma alacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, farklı şeyler deneyeceğine işarettir.

Kahve falında mağara ev gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız da renklenebilir.

Kahve falında mağara ev görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mağara evi görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevr mağarası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, borç ödemeye inanılır.

Kahve falında mağarada gezmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mağara içinde su görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağda mağara görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mağarada yüzmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aydınlık mağara görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, o kişiye zararının dokunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir