AnaSayfa / Genel / Kahve falında organ mafyası görmek

Kahve falında organ mafyası görmek

Kahve falında organ mafyası görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında organ mafyası gördüyseniz:

  • İstediğinizi almanıza yardım edecekse, karşınızdaki kişileri ilgili konularda memnun etmeniz gerekebilir.

Kahve falında organ mafyasından kaçmak maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında organ mafyası görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mafya babası görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında mafya tarafından kaçırılmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında mafya görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında silahlı mafya görmek falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, prestij kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mafyadan para almak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet eder.

Kahve falında mafya tarafından kovalanmak hiç bilmediği bir işe gireceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir