AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri kurtarmak

Kahve falında askeri kurtarmak

Kahve falında askeri kurtarmak yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, duaların boşa gideceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askeri kurtarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle uyumlu bir iletişim içinde olacaksınız.

Kahve falında askeri kurtarmak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerin evine geldiğini görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında askeri kışla görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında düşman askeri görmek üzüntülerin biteceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında askeri rütbe takmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında askeri üniformalı birini görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında osmanlı askeri olmak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, giden birinin geri döneceğine inanılır.

Kahve falında askeri bot giymek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir