AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri rütbe takmak

Kahve falında askeri rütbe takmak

Kahve falında askeri rütbe takmak sorunların kısa sürede aşılacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, kem gözlere gelineceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında askeri rütbe takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakın.

Kahve falında askeri rütbe takmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine inanılır.

Kahve falında askeri rütbe almak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında rütbe takmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hem yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rütbeli askerle konuşmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına delalettir.

Kahve falında yüksek rütbeli görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine alamet eder.

Kahve falında askerde rütbe almak huzura ve rahata kavuşacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında rütbe sahibi olmak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında rütbe aldığını görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sağlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir