AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman askeri görmek

Kahve falında düşman askeri görmek

Kahve falında düşman askeri görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında düşman askeri gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Kahve falında düşman askeri öldürmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında düşman askeri görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında düşman askerinden kaçmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında düşman askerini öldürmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına yorulur.

Kahve falında düşman askerine esir düşmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askeri ziyaret etmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında askeri savaş görmek insanlarla bir araya geleceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine inanılır.

Kahve falında askerin evlendiğini görmek makamını garantileyeceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir