AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin evine geldiğini görmek

Kahve falında askerin evine geldiğini görmek

Kahve falında askerin evine geldiğini görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ısrarla tuttukları saflardan ayrılmaya başlayabilirler veya fikirleri değişebilir.

Kahve falında askerin evine geldiğini görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında askerin geldiğini görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerin eve geldiğini görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerin izne geldiğini görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ünlü birinin evine geldiğini görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evine başbakan geldiğini görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün evine geldiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının evine geldiğini görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir