AnaSayfa / Genel / Kahve falında madalyalar görmek

Kahve falında madalyalar görmek

Kahve falında madalyalar görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına yorulur.

Kahve falında madalyalar gördüyseniz:

  • Bazı konuları geçiştirmemekte veya bazı işleri yerine getirmekten şikayet etmemekte fayda var.

Kahve falında gümüş madalya takmak hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında madalyalar görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında gümüş madalya görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, malına gelecek zarara işarettir.

Kahve falında altın madalya görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalettir.

Kahve falında madalya takıldığını görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın madalya kazanmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, dertlerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında madalya kazanmak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında madalya almak farklı sosyal ortamlara gireceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir