AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba konvoyu görmek

Kahve falında araba konvoyu görmek

Kahve falında araba konvoyu görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, başarılarının çoğalacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında araba konvoyu gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında araba konvoyu görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba konvoy görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında gelin arabası konvoyu görmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında konvoy görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine inanılır.

Kahve falında sünnet konvoyu görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün konvoyuna katılmak onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi düğün konvoyunu görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında cenaze konvoyu görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir