AnaSayfa / Genel / Kahve falında maç görmek

Kahve falında maç görmek

Kahve falında maç görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maç gördüyseniz:

  • Uzlaşmamakta ısrarcı olmanız durumda kazananı olmayan tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında futbol maçına gitmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında maç izlemek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maçta yenilmek sorunların günden güne azalacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında maç görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya tabir olunur.

Kahve falında basket maçı izlemek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında mac seyretmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına yorulur.

Kahve falında futbol maçı oynamak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında boks maçı görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir