AnaSayfa / Genel / Kahve falında boks maçı görmek

Kahve falında boks maçı görmek

Kahve falında boks maçı görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalettir.

Kahve falında boks maçı gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında boks maçı görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında boks yapmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boks eldiveni görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında futbol maçına hazırlanmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maç sonucu görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında futbol maçı yaptığını görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir maçın sonucunu görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine delalet eder.

Kahve falında maçta yenilmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir