AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri elbise giymek

Kahve falında askeri elbise giymek

Kahve falında askeri elbise giymek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri elbise giymek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, fırsatları görmeye çalışın.

Kahve falında askeri elbise giymek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize inanılır.

Kahve falında askeri kıyafet giymek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işarettir.

Kahve falında askeri kamuflaj giymek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe delalet eder.

Kahve falında askeri bot giymek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri forma giymek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, yardımının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri üniforma giymek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını elbisesini giymek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz boydan elbise giymek aşama göstermeyeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir