AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri kıyafet görmek

Kahve falında askeri kıyafet görmek

Kahve falında askeri kıyafet görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında askeri kıyafet gördüyseniz:

  • Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor.

Kahve falında askeri kıyafet görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askeri kıyafet giymek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında askerin izne geldiğini görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ingiliz askeri görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında askeri gemiye binmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşman askeri görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askeri tank görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri şapka görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir