AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri forma giymek

Kahve falında askeri forma giymek

Kahve falında askeri forma giymek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askeri forma giymek gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında askeri forma giymek bazı ortaklıklar kuracağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri forma görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis forması giymek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, zenginlik içinde olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı forma giymek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz hemşire forması giymek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında hemşire forması giymek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil forma giymek şartlarının da zenginleşeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında futbol forması giymek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir