AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum almak ve yemek

Kahve falında lokum almak ve yemek

Kahve falında lokum almak ve yemek zorluk ve zahmete düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında lokum almak ve yemek gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerden öğrenekleriniz var.

Kahve falında okunmuş lokum yemek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, yaşama isteğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı lokum yemek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı lokum yemek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulur.

Kahve falında findikli lokum yemek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum ve bisküvi yemek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil lokum yemek belki yeni bir eve sahip olunacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bademli lokum yemek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lokum çikolata yemek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir