AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşitli lokum görmek

Kahve falında çeşitli lokum görmek

Kahve falında çeşitli lokum görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, hayatının alt üst olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, engellerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, mali gücünü yitireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşitli lokum gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında çeşitli lokum görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşitli peynir görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşitli balık tutmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına inanılır.

Kahve falında çeşitli böcekler görmek ufkunun açılacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşitli sebzeler görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında çeşitli tatlı yemek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, güvensizlik duymaya işaret etmektedir.

Kahve falında çeşitli altın görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında çeşitli balık görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir