AnaSayfa / Genel / Kahve falında türk lokumu yemek

Kahve falında türk lokumu yemek

Kahve falında türk lokumu yemek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türk lokumu yemek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler önemli fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında türk lokumu yemek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil lokum yemek kişinin iyi hale geleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında naneli lokum yemek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında limonlu lokum yemek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına rivayet eder.

Kahve falında acı lokum yemek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında lokum almak ve yemek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bademli lokum yemek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken lokum yemek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir