AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokma tatlısı görmek

Kahve falında lokma tatlısı görmek

Kahve falında lokma tatlısı görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında lokma tatlısı gördüyseniz:

  • Bazen olayları akışına bırakmak yönetmeye çalışmaktan daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında lokma tatlısı görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulur.

Kahve falında lokma tatlısı yaptığını görmek işlerinden belirsizlik olacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında lokma tatlısı dağıtmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı lokma yemek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında lokma tatlı görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ekmek lokması görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzındaki lokmayı çıkarmak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ağzında lokma görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir