AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokma tatlı görmek

Kahve falında lokma tatlı görmek

Kahve falında lokma tatlı görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına rivayet eder.

Kahve falında lokma tatlı gördüyseniz:

  • Bazı konular ağırlıklı olarak ön plana çıkabilir.

Kahve falında lokma tatlısı dağıtmak büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında lokma tatlısı yaptığını görmek bilmek istediklerini öğreneceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalettir.

Kahve falında lokma tatlısı görmek hayırlı bir evlat olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı lokma yemek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında lokma tatlı görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda lokma görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında lokma yaptığını görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında lokma görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir