AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokma vermek

Kahve falında lokma vermek

Kahve falında lokma vermek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, zahmete ve derde düşeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokma vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında pişmiş lokma görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında hızır lokması görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında lokma dağıtmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate işaret etmektedir.

Kahve falında türbede lokma yemek rahat bir hayata adım atılacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına işaret eder.

Kahve falında lokma dökmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lokma yaptığını görmek para kazanmasına da vesile olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında lokmayı yutamamak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir