AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızır lokması görmek

Kahve falında hızır lokması görmek

Kahve falında hızır lokması görmek rahata kavuşacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, hayıflanacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızır lokması gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı titiz davranmanızdır.

Kahve falında hızır lokması görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lokma döktüğünü görmek işlerin devam edeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında lokman hekim görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, düşünmeden hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından lokmayı çıkarmak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında lokma tatlısı yaptığını görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokma vermek bolluğun ve bereketin düşeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına inanılır.

Kahve falında lokma kızartmak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lokma tatlısı görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, işsizin iş bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir