AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokma döküldüğünü görmek

Kahve falında lokma döküldüğünü görmek

Kahve falında lokma döküldüğünü görmek sermayenin harcandığına değeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında lokma döküldüğünü gördüyseniz:

  • Öte yandan bazı hoş sürprizler desizi şaşırtabilir.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden lokma almak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş lokma görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, durgun giden işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında lokma pişirmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bir lokma ekmek yemek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokma yediğini görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lokma yapmak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek lokması görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir