AnaSayfa / Genel / Kahve falında lise müdürünü görmek

Kahve falında lise müdürünü görmek

Kahve falında lise müdürünü görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lise müdürünü gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında lise müdürünü görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında liseye başladığını görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istediği liseye gittiğini görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski lise arkadaşlarını görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında yeniden liseye gitmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lise arkadaşı görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, zengin bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekrar liseye gitmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okuduğu liseyi görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, parasının her zaman bereketli olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir