AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon yıkamak

Kahve falında limon yıkamak

Kahve falında limon yıkamak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, alanında marka bir isim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında limon yıkamak gördüyseniz:

  • Koşullar oluşuyor, hedefler ulaşılabilir oluyor.

Kahve falında limon yıkamak geçim sıkıntısının olmayacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında limonlu su içmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında limon ağacı çiçeği görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında limon sürmek yaşanan yokluğun biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında zeytine limon sıkmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında limon suyu sıkmak şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan limon toplamak kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, hasta ve zor geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil limon toplamak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir