AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil limon toplamak

Kahve falında yeşil limon toplamak

Kahve falında yeşil limon toplamak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil limon toplamak gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında yeşil limon toplamak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan limon toplamak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı limon toplamak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında limon ağacından limon toplamak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında limon toplamak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil limon görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil limon yemek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil limon almak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir