AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon tatlısı görmek

Kahve falında limon tatlısı görmek

Kahve falında limon tatlısı görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, mal ve para sahibi olacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında limon tatlısı gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olma eğilimindesiniz ya da buna zorlanıyorsunuz.

Kahve falında limon tatlısı görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı limon görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı limon yemek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında limon almak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, işlerin toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında limon koklamak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında limon kasası görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında limon suyu görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limonlu pasta görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir