Kahve falında limonlu pasta görmek

Kahve falında limonlu pasta görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, mutsuz ve hasta olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında limonlu pasta gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerde gerilimli olmanız mümkündür.

Kahve falında limonlu pasta görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında limon ağacından limon koparmak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında limonlu dondurma görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limonlu şeker yemek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında limon reçeli görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı limon görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon katmak gelişeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına işarettir.

Kahve falında limon ağacı sulamak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir