Kahve falında tatlı limon görmek

Kahve falında tatlı limon görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı limon gördüyseniz:

  • Bilginizi kişisel çıkarlarınız için kullanmayın.

Kahve falında tatlı limon yemek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında limon tatlısı görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı limon görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına işaret eder.

Kahve falında limon sarısı elbise giymek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk limon görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında limon toplamak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında limonlu su görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil limon toplamak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir