AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon almak

Kahve falında limon almak

Kahve falında limon almak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, bilgiyle donanacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında limon almak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan imkanlardan düşünmeden istifade edebilirsiniz.

Kahve falında sarı limon toplamak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye limon vermek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon sarısı görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi limon görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına işarettir.

Kahve falında limonlu kek yemek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında limon çiçeği görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulur.

Kahve falında yemeğe limon sıkmak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limon sıkacağı görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, en küçük sorunda parlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir