AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon suyu içmek

Kahve falında limon suyu içmek

Kahve falında limon suyu içmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, iftiraya uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon suyu içmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi bildiği yoldan ilerlesin veya kendi işiyle uğraşsın.

Kahve falında limonlu su içmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında limon suyu içmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında limon sıkıp suyunu içmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında limon içmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına yorulur.

Kahve falında limon kolonyası içmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına rivayet eder.

Kahve falında limonlu soda içmek rahatsızlık duyulacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında limonlu çay içmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, haksızlıklara uğranılacağına yorulur.

Kahve falında limonlu süt içmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, asla harama bulaşmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir