AnaSayfa / Genel / Kahve falında limonlu süt içmek

Kahve falında limonlu süt içmek

Kahve falında limonlu süt içmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, tatsızlık olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limonlu süt içmek gördüyseniz:

  • Sizi tamamlayabilecek veya yapmak istediğiniz şeylerde yardımı dokunabilecek kişilerle iletişim kurmalısınız.

Kahve falında limonlu süt içmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında nane limon içmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında limon sıkıp suyunu içmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine delalet eder.

Kahve falında limonlu su içmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında limon içmek ticaretin büyüyeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında limon kolonyası içmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında limonlu çay içmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında limon suyu içmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir