AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça limon sürmek

Kahve falında saça limon sürmek

Kahve falında saça limon sürmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, tabiatı kötü olan kişiye, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, yaşanan yokluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saça limon sürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir yol ayrımında olabilirsiniz.

Kahve falında saça limon sürmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, edilen duaların kabul edileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne limon sürmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına işarettir.

Kahve falında vücuda limon sürmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında limon sürmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçına jöle sürmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında saça jöle sürmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtayı saça sürmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, hastalığın biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saça zeytinyağı sürmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, beklenilen takdiri alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir