AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon sattığını görmek

Kahve falında limon sattığını görmek

Kahve falında limon sattığını görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limon sattığını gördüyseniz:

  • Neyse ki, engellere rağmen yeni fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında limon koklamak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında limon tarlası görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında limon fidanı görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan limon toplamak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında limon bahçesi görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına işarettir.

Kahve falında limon sıkacağı görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının limon yediğini görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı limonlar görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir