AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon sarısı görmek

Kahve falında limon sarısı görmek

Kahve falında limon sarısı görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, hoşluk içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında limon sarısı gördüyseniz:

  • Yardım nereden gelirse gelsin geri çevirmemenizde fayda var.

Kahve falında sarı limonlar görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon sarısı görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında limon sarısı elbise giymek yarınlarına umutla bakacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı limon görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında sarı limon yemek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı limon toplamak çok büyük bir üzüntü duyacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limon tuzu görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında limon satın almak düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, işlerin kara geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir