AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon ağacından limon koparmak

Kahve falında limon ağacından limon koparmak

Kahve falında limon ağacından limon koparmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında limon ağacından limon koparmak gördüyseniz:

  • Akışa bırakılması gereken şeylerin zorlanmamasında fayda var.

Kahve falında limon ve limon ağacı görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmış limon ağacı görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta limon görmek hastalanacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon ağacından limon toplamak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında limon ağacından limon koparmak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon ağacı dikmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında limon ağacı görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan limon toplamak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, makamının ve ününün artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir