AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçinin derisini yüzmek

Kahve falında keçinin derisini yüzmek

Kahve falında keçinin derisini yüzmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçinin derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir.

Kahve falında keçinin derisini yüzmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında keçi derisi yüzmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet eder.

Kahve falında keçi derisini yüzmek rahatsızlıkların son bulacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derisi yüzülmüş keçi görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine alamet eder.

Kahve falında keçi derisi görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında at derisi yüzmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek derisi yüzmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün derisini yüzmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir