AnaSayfa / Genel / Kahve falında lif görmek

Kahve falında lif görmek

Kahve falında lif görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lif gördüyseniz:

  • Bahisleri veya iddiaları yükseltme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında mavi lif görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında banyo lifi almak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil lif görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kendisini mutsuz edeceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo lifi görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örgü lif görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında lif ipi görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz lif görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lif görmek işlerine dört elle sarılacağına, işlerinin aksayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir