AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lif görmek

Kahve falında beyaz lif görmek

Kahve falında beyaz lif görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz lif gördüyseniz:

  • Epeydir üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmakta.Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Kahve falında beyaz lif görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz lif örmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalettir.

Kahve falında lif almak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında banyo lifi almak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lif sabunlamak rahat bir hayat yaşanacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık lif görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Kahve falında lif satmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında lif işlemek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir