AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğen almak

Kahve falında leğen almak

Kahve falında leğen almak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sağlığına kavuşacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, halinin iyi olduğuna, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında leğen almak gördüyseniz:

  • Risk almanız durumunda kendinizi tartışmaların veya istenmedik ortamların ortasında bulabilirsiniz.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz leğen görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında delik leğen görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kalaylı leğen görmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında leğende et görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bir leğen altın görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Kahve falında leğende su görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çektiği yokluğun unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leğenin içinde su görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir