AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalaylı leğen görmek

Kahve falında kalaylı leğen görmek

Kahve falında kalaylı leğen görmek hastalıklarının iyileşeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, gönlünce harcama yapmasına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kalaylı leğen gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişilerle yapacağınız sohbetler kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kalaylı leğen görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında kalay yapmak kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına delalettir.

Kahve falında kalaylı bakır görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kalaycı görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine inanılır.

Kahve falında kalaylanmış bakır görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kalaylı tava görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında kalay görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında kalaylı kap görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir