AnaSayfa / Genel / Kahve falında lav patlaması görmek

Kahve falında lav patlaması görmek

Kahve falında lav patlaması görmek dünyasının bir anda değişeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, sağlık ve şifa bulacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında lav patlaması gördüyseniz:

  • Doğru seçimler yapmanız gereken zamanlar.

Kahve falında lav patlaması görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kazancın artmasına tabir olunur.

Kahve falında lav patladığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında evde lav görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lavlar görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş lav görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında yerden lav çıktığını görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lav ateş görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir