AnaSayfa / Genel / Kahve falında lale demeti görmek

Kahve falında lale demeti görmek

Kahve falında lale demeti görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, en yüksek makamlara oturacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında lale demeti gördüyseniz:

  • Bazı meslektaşlarınıza ya da arkadaşlarınıza yapacağınız jest veya yardımlar fırsatları beraberinde getirebilir.

Kahve falında lale demeti görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gül demeti görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında demet beyaz gül görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demetle dolar görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çiçek demeti görmek dileklerinin kabul olacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında para demeti görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Kahve falında bir demet beyaz gül görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında maydanoz demeti görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir