AnaSayfa / Genel / Kahve falında demetle dolar görmek

Kahve falında demetle dolar görmek

Kahve falında demetle dolar görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında demetle dolar gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da iş arkadaşlarınızla sosyalleşme eğilimi problemlere neden olabilir.

Kahve falında demetle dolar görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, huzurlu günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında çiçek demeti görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, hak yolunu bulacağına işaret eder.

Kahve falında demet çiçek almak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gül demetleri görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, resmi bir göreve getirileceğine delalet eder.

Kahve falında demet maydanoz görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında bi demet gül almak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir demet beyaz çiçek görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında demet görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir