AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana satmak

Kahve falında lahana satmak

Kahve falında lahana satmak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahana satmak gördüyseniz:

  • Bazı şakaların ciddiye alınması sorun yaratabilir.

Kahve falında lahana satmak mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet eder.

Kahve falında lahana haşlamak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında lahana dolması görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine delalettir.

Kahve falında yeşil lahana görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lahana sarması yediğini görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine delalettir.

Kahve falında lahana suyu görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işinde de hep başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz lahana yediğini görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz lahana yemek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir