AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının tişörtünü giymek

Kahve falında başkasının tişörtünü giymek

Kahve falında başkasının tişörtünü giymek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının tişörtünü giymek gördüyseniz:

  • Biraz rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında turuncu tişört giymek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tişört ters giymek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tişört giydiğini görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tişört giymek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeni tişört giymek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık tişört giymek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, fakirlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tişört giydiğini görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında mor tişört giymek yeni bir haneye sahip olunacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir