AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tişört giymek

Kahve falında siyah tişört giymek

Kahve falında siyah tişört giymek parlak bir kariyere sahip olunacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah tişört giymek gördüyseniz:

  • Güvenilir bilgilere ulaşana kadar beklemelisiniz.

Kahve falında siyah tişört giymek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah tişört görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına yorulur.

Kahve falında siyah tişört almak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının tişörtünü giymek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu tişört giymek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tişört giydiğini görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tişört giymek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tişörtü ters giymek iyiliklerden yüz çevirmeye, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir