AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu lacivert görmek

Kahve falında koyu lacivert görmek

Kahve falında koyu lacivert görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında koyu lacivert gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşabilmek için kendinizi yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında koyu lacivert görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyu renk ayakkabı görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında koyu çay içmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu renk idrar görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu renk kazak görmek mutlu ilişkiler kuracağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Kahve falında koyu mor renk görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyu renkli elbise görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalettir.

Kahve falında koyu saç görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir