AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert taşlı yüzük görmek

Kahve falında lacivert taşlı yüzük görmek

Kahve falında lacivert taşlı yüzük görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, yeni projelere atılacağına, konuşmaz olacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Kahve falında lacivert taşlı yüzük görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert yüzük görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında lacivert yüzük takmak dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzük taşının düştüğünü görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz taşlı yüzük takmak hastalıklarından kurtulacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine işarettir.

Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında taşı düşmüş yüzük görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünün taşının kırıldığını görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir